Proběhla Celopražská byznys snídaně s přednáškou Ivy Moravcové na téma “Jak zářit a nevyhořet”

26. 10. 2022 v OREA Hotel Pyramida, Bělohorská 24, Praha 6.

PhDr. et Mgr. Iva MORAVCOVÁ je psycholožkou se specializací na psychologii práce, které se věnuje přes 25 let svojí praxe. Studovala na Karlově univerzitě v Praze, prvních 10 let praxe se věnovala v korporátní oblasti personalistice, kde pracovala v manažerských pozicích, od roku 2000 podniká, v roce 2004 založila společnost IQI – Individual Quality Increase s.r.o. (www.IQI.cz), vytvořila předmět management na ČVUT a externě ho 10 let přednášela, dříve pracovala i na VŠE, je 1. soudní znalkyně psychologie se zvl. spec. na psychologii práce, management a personalistiku, psychologie dopravy.

Profesní detail:
Pracovala v České národní bance jako personalista, kde se podílela na zakládání dealingu, poté v MF DNES, kde byla manažerkou redakce a podílela se na založení regionálních redakcí v ČR, následně v SPT Telecom a.s. se v rámci HR Management development podílela na založení Personálního bezpečnostního managementu ve firmě a dále se podílela na převodu firmy pod O2 a poté založila společnost IQI – Individual Quality Increase s.r.o., v rámci které vykonávala několikrát pozici HR interim krizovou manažerku, realizoval desítky projektů pro různé společnosti menší a střední až velké mezinárodní.
Je certifikovaná mediátorka (AMCR), certifikovaná auditorka nefinanční auditorských standardů pro HR (atestační středisko DCIT), má ochrannou známku na Vyjednávání s prvky mediace u ÚPV ČR.
Odborně spolupracuje s ČT1, FORBES (https://forbes.cz/jak-ridit-i-jak-predat-rodinnou-firmu-i-v-tom-muze-poradit-psycholog/ ), MF DNES, Moderní řízení, ePravo (https://vimeo.com/378970455 ), Transport magazín, inStore a další periodika, napsala naučně populární knihu Zářit a nevyhořet.

Podívejte se na video z akce a dojmy účastníků

ÚČASTNÍCI ZÍSKALI NÁDHERNÉ DÁRKY

3 knihy jako dar těm, kteří správně odpověděli na otázky znalostního kvízu. S podpisem a věnováním autorky Ivy Moravcové.

Účastníci akce získali slevu 10% na všechny služby IQI (screening potenciálu, screening syndromu vyhoření, osobnostně profesní koučink, workshopy a tréninky) při objednání do 31.12.2022 s realizací v roce 2023.

Vybraní účastníci získali Swopi vizitku. Zapomeňte na předávání papírových vizitek a přepisování kontaktů! Věnuje Swopi.cz

Vybraní účastníci získali nádherné mechárium Terrigena ZEN s fíkovníkem v minimalistickém zenovém pojetí v hodnotě 3.000 Kč či dárkové poukazy v hodnotě 1.000 Kč.

Věnuje Květinový Ateliér 26.

PARTNEŘI AKCE

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp
Email